Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Съставки
наденица наденица | 1 опаковки опаковка | |
картофи картоф | 500 g g | |
чедър чедър | 200 g g | |
краве масло краве масло | 50 | |
майонеза майонеза | 20 g g | |
горчица горчица | 50 g g | |
заквасена сметана заквасена сметана | 20 g g | |
люти чушки
люта чушка (по желание) | 1 |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listКълцана наденица на скара и печени картофи с чедър и дип с горчица
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
Изпичаме наденицата на грил или грил тиган.
Обелваме картофите и ги нарязваме на шайби. Подреждаме ги в тава и слагаме маслото и малко вода. Печем около 40 min в предварително загрята на 180° С фурна, като 10 min преди да ги извадим, поръсваме картофите с настъргания чедър.
Приготвяме дипа, като смесваме майонезата, заквасената сметана и горчицата и разбъркваме добре. По желание може да добавим и люта чушка.