Рецептата беше добавена към любимите.
Покажи любимитеРецептата беше премахната от любимите.
Покажи любимитеВъзникна грешка. Опитай по-късно.
Френски тост с плодове и маскарпоне
Eха! Благодарим ти, че я хареса.
Жалко, че вече не ти е любима. Избери си нова.
Възникна грешка. Опитай по-късно.
Начин на приготвяне
За тоста:
Нарязваме багетата на филийки. Потапяме всяка филия от двете страни в разбитите яйце. Запържваме в сгорещеното масло на силен или среден огън, докато станат златисти от двете страни.
За крема маскарпоне:
Разбиваме крема маскарпоне и към него добавяме готварската сметана. Продължаваме да разбиваме на ниска скорост, докато получим хомогенна смес.
Поднасяме с плодове и мед на вкус.